Keittiöremontit toiveiden mukaan | Rakennuspinnoitus Jukka Niilola Siirry sisältöön

Remontit toiveiden mukaan
- vuosien kokemuksella

Ota yhteyttä ja pyydä ammattilainen toteuttamaan unelmiesi remontti

Toteutamme remontit toiveidesi mukaan, joko kokonaisurakkana avaimet käteen -periaatteella, tai osaurakkana – juuri niin kuin haluat! Remonttipalveluitamme ovat mm.

  • Saunaremontit
  • Kylpyhuoneremontit
  • Keittiöremontit
  • Huoneistoremontit
  • Maalaustyöt
  • Tasoitustyöt

Yksilöllisesti suunnitelmiesi mukainen toteutus

Pyydä tarjous meiltä – takaamme ensiluokkaisen laadun ja yksilöllisen jäljen! Suunnittele kodistasi, yrityksestäsi, tilastasi juuri sellainen kuin haluat – me toteutamme sen! Laadukkaat keittiöremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaustyöt juuri toiveidesi mukaan!

Hanki kokenut osaaja remontoimaan saunasi tai kylpyhuoneesi

kylpyhuoneremontit

Teemme kosteiden tilojen remontit vuosien kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Kuten kaikissa märkätiloissa, myös saunaremonteissa vedeneristyksellä on suuri merkitys. Lisäksi on otettava huomioon mm. saunan rakenteiden höyrytiiviys ja tuuletukset. Siksi myös saunatilojen saneeraus kannattaa teettää ammattilaisella.

Kosteiden tilojen remontoinnin ammattilainen

kosteidentilojenremontti

Kosteissa tiloissa käytämme Tremco NM100 -vedeneristysmenetelmää, jota käytetään myös esim. märkätilojen, pesutupien, kellareiden ja erityisesti saneerattavien kylpyhuoneiden ja elementtikylpyhuoneiden vedeneristämiseen ja pinnoittamiseen.

Luotettavaa huoneistoremontointia tehokkaasti ja huolellisesti

huoneistoremontit

Huoneistojen remonteissa teemme tasoitetyöt, laatoitukset, ovien tai ikkunoiden, kattojen ja muiden pintojen maalaukset ja tapetoinnit. Suunnittelemme remonttitoteutukset aina asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä siis jo tänään ja näe unelmiesi suunnitelmat käyvän toteen helposti ja täsmällisesti!

Toteutamme kaikkia remonttiurakoitamme niin yksityisille asiakkaille, kuin taloyhtiöille, kunnille ja kaupungeillekin. Toimimme Kouvolan ja Kymenlaakson alueella, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Me teemme remonttisi helpoksi!

Rakennuspinnoitus Jukka Niilola

Y: 2330888-4

Koulukuja 10
45700 Kuusankoski

Jukka Niilola 0400 756 329

rakennuspinnoitusniilola@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

      Vieritä ylös